Wanneer krijgt iemand een trofee?

Een trofee krijg je in alle soorten en maten. De modellen en uitvoeringen van een trofee zijn steeds verbeterd. Je hebt ze zelfs nu in verschillende uitvoeringen. Als je een trofee krijgt overhandigd dan heb je iets gepresteerd. Vroeger werd het een zegepraal wanneer je de vijanden had overwonnen. Nu kun je voor verschillende zaken een trofee krijgen overhandigd.

Hoe ziet een trofee eruit?

Een trofee kan alles zijn. Een wisselbeker die in de voetbalwereld veel wordt overhandigd aan het team. Als je bijvoorbeeld een zangwedstrijd of andere wedstrijd hebt meegedaan kun je een beeldje bijvoorbeeld krijgen als een soort trofee. Een trofee is verkrijgbaar in alle soorten en maten en kan in verschillende vormen gegeven worden.

Een luxe balpen die je krijgt van je baas of een speldje die je krijgt voor de dienstjaren van je werk. Je krijgt voor een prestatie een trofee omdat je iets gepresteerd hebt. In de meeste gevallen krijg je een trofee wanneer anderen dit ook kunnen zien. Het is een soort geschenk dat je aangereikt wordt. Een trofee kun je zien als een beker, een speldje, een award, een medaille en zoveel meer. Een trofee kan rond, vierkant, klein, groot, luxe of gewoon zijn.

Een trofee kun je zien als een prestatie geschenk

Je kunt een trofee ook bekijken als een prestatie geschenk wanneer je iets bereikt hebt. Je hebt een cursus afgerond of je school dan krijg je een diploma. Dat kun je ook zien als een trofee. Want het diploma is je trofee.

Misschien heb je meegedaan aan een wedstrijd voor zang of dans. De trofee die je kan verdienen kan van alles zijn. Een beker maar ook geld of andere dingen. Als je een trofee krijgt overhandigd, wil dat zeggen dat andere kunnen zien dat je iets gewonnen hebt.

Hoe kun je een trofee bemachtigen?

Een trofee kun je op verschillende manieren bemachtigen. Je wint samen met je team een sportwedstrijd dan krijg je op het einde een beker overhandigd. In de meeste gevallen is dat een wisselbeker. Als je een kindje verwacht zul je een cadeau ontvangen.

Je hebt iets moois gepresteerd namelijk je kindje. Een trofee kun je ook krijgen in de vorm van een lintje of speldje op het werk. Bijvoorbeeld als je bij de brandweer werkt of politie maar ook bij het gewone werk wanneer je lang bij een firma werkt.