Is een trofee alleen maar te geven in de sport y

De meeste mensen denken dat je een trofee alleen kunt geven in de sport. Hier zeggen we duidelijk nee tegen want je kunt een trofee geven voor elke gelegenheid. Een trofee wordt veel gegeven wanneer je een overwinning hebt behaald. Daar krijg je een prijs voor. Dit kun je ook doen op gelegenheden zoals bijvoorbeeld op een verjaardag e.d.

Mag een trofee alleen gegeven worden bij sport

Als een voetbalteam wint dan krijgt het team een trofee. Dat is een erkenning voor hun winst. Iedereen denkt dat dit alleen bij een sport is dat die wordt gegeven. Je ziet het ook bij de andere sporten. Hiermee ben je bekend. Dat een trofee alleen maar te geven is bij sport is onwaar. Je kunt deze namelijk bij elke gelegenheid geven.

Een trofee geven op een verjaardag

Hoe leuk zou het zijn als je een verjaardag hebt bijvoorbeeld. Je zou dan zelf een trofee kunnen knutselen of je laat een maken door een winkel die trofeeën verkoopt. Je kunt de trofee dan persoonlijk maken door er een tekst op te laten graveren. Sommige winkels laten er een plaatje opzetten. Je kunt zelf ook online een trofee ontwerpen met plaatje en de tekst. Deze wordt dan voor je gemaakt. Stel er is een kind jarig en die is gek op voetbal dan zou je een trofee kunnen maken met zijn favoriete voetballer en de naam. Of van het kind de naam en zijn foto en een tekst zoals: De beste voetballer. Is de trofee bedoeld voor een volwassen persoon zoals een opa, oma, mama of papa dan kun je op de trofee laten zetten de beste opa, mam e.d.

Een trofee als bedankje

Een trofee kun je ook zien als een klein geschenk of bedankje. Die je kunt geven op speciale gelegenheden. Misschien heeft iemand promotie gekregen of iemand is geslaagd. Een trofee is dan persoonlijk en de gelegenheid wordt altijd herinnerd. Je maakt de trofee persoonlijk door er de naam en andere dingen op te laten zetten.

Een trofee als relatiegeschenk

Als je een trofee hebt wil dat niet altijd zeggen dat het een beker moet zijn. Er zijn verschillende trofeeën die je kunt maken naar je eigen wens. Je kunt denken aan een speldje of een luxe pen bijvoorbeeld. Je kunt dit geven aan iemand die je wilt bedanken voor iets.