Bingo thuis spelen

Een moeder en huisvrouw wordt meestal meegesleurd in de dagelijkse routine van haar leven en heeft nauwelijks tijd voor der zelf. Ondanks al die drukte vraag ik u toch om even een minuut de tijd te nemen om dit artikel te lezen. Je kunt als vrouw best wel enkele tips gebruiken hoe jij Bingo zou kunnen toepassen in jou leven om het wat aangenamer te maken.

Bingo is een heel eenvoudig en onschuldig spel. Al hoewel dit spel ook word gebruikt om te gokken, kun jij kiezen om dit spel te spelen voor de ontspanning. Haast iedereen vind het wel leuk om dit te spelen ongeacht de leeftijd en geslacht. Thuis word Bingo vaak gespeeld als een leuke hobby of gewoon voor een beetje plezier.

Bingo voor de kids

Misschien heb je er nooit aan gedacht, maar het is een uitstekend idee om de kinderen in de middag bezig te houden. Geloof het of niet, ze vinden het ook leuk. Zo leuk, dat het zelfs een beloningsinstrument kan worden. Presteren de kinderen goed op school? Hebben ze een mooi rapport of hebben ze goede resultaten behaald? Dan kun je gezellig als familie een paar potjes Bingo spelen. Dit zullen de kinderen reuze gezellig vinden. Probeer het ook nog interessanter te maken door er prijsjes aan te verbinden zoals lekkere snoepjes, snacks en misschien zelfs zakgeld voor de pauze op school.

Het is trouwens ook een spel waarbij je niet veel hoeft uit te geven. Je hoeft niet ieder keer Bingo speelkaarten te kopen. Je kunt de speelkaarten samen maken met de kinderen! Ook de nummers die getrokken moeten worden kun je zelf maken. Wees creatief als moeder, want kinderen houden meestal van knutselen. Dat vinden ze pas echt leuk.

Je kunt ook de vrienden of vriendinnetjes van de kinderen thuis uitnodigen voor een leuke Bingo middag. Je kinderen hebben vast wel hun speciale vrienden op school of van de buurt. Het kunnen zelfs nichten en neven zijn. Maak wat luchtige en gezonde snacks voor de kinderen en zet een karaf limonade erbij. Met mooi zonnig weer kunnen de kinderen zelf in de tuin spelen. Als het regent kunnen ze ook gezellig in de woonkamer bezig zijn.

Bingo voor hem

Ook voor je partner en zijn vrienden kan Bingo spelen thuis bij jou heel erg leuk zijn. Verwen de heren met wat heerlijke snacks en bier terwijl ze genieten van het spel in de huiskamer. Wie weet kiezen ze misschien ervoor om het online te spelen of via de mobiele app.

Bingo voor jou

Nu we het allemaal hebben gehad, is het eindelijk jou beurt vind je niet? We weten allemaal dat een goede moeder of huisvrouw altijd eerst de kinderen en de man prioriteit geeft. Maar neem eens wat tijd voor jezelf. Stuur de kinderen samen met je man op stap en nodig nu op jouw beurt jouw vriendinnen uit. Ook hier kan je luchtige en simpele snacks klaarmaken of bestellen. Je kunt ook met je vriendinnen afspreken dat iedereen een snack meeneemt. Leuk toch? Klinkt dat toch te vermoeiend? Dan kun je ook afspreken om thuis bij een vriendin te gaan of jullie gaan gewoon gezellig naar een café en spelen daar enkele potjes Bingo.

Copyright lirascenarioprijs.nl 2015